Achtergrond

beyuna logoBeyuna is opgericht om mensen te helpen met hun preventieve gezondheidszorg en gezond leven. Ze leveren hoogwaardige producten die mensen motiveren om meer verantwoordelijkheid te nemen voor een gezond leven. Gezond voelen betekent dat u als mens kunt functioneren in een staat van lichamelijk en geestelijk welzijn voor uzelf en de samenleving.

Meer dan 30 jaar ervaring met voedingssupplementen

Beyuna is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in voedingssupplementen met hoogwaardige ingrediënten. Ze blijven onze producten ontwikkelen en verbeteren door regelmatig nieuwe inzichten op te doen uit internationaal wetenschappelijk onderzoek. Op de markt van voedingssupplementen willen we het kaf van het graan scheiden. De internationale markt verdient betere producten dan de meeste huidige producten.

Waarom hebben ze zo’n duidelijke filosofie? Als gemiddelde consument weten we echt niet wat gezonde voeding is. Voedingsonderzoek leidt nauwelijks tot eenduidig ​​en consumentvriendelijk advies. Tot nu toe moeten we nog veel leren over de invloed van voeding op ons lichaam.

Systematische overbelasting van ons lichaam

In wezen is voedingswetenschap erg ingewikkeld. Het gaat om tienduizenden combinaties van voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen, vezels) die zijn ingekapseld in verschillende voedingsmiddelen. Het is duidelijk dat er in onze huidige voeding te weinig micronutriënten aanwezig zijn. We overladen ons lichaam systematisch met verkeerde voeding. We gaan op smaak en volume, maar kijken niet naar de daadwerkelijke voedingswaarde. Voedselingrediënten kunnen medicijnresten of andere chemische verbindingen bevatten, zoals landbouwvergiften of plasticresten. Deze komen in de voedselketen terecht, een van de ergste ontwikkelingen in de huidige voedingsindustrie.

We willen een duidelijker beeld van gezondheid en supplementen. Honger is geen keuze, vaak is overgewicht dat wel. De essentie van goede supplementen is dat ze goed door het lichaam moeten worden opgenomen. In tegenstelling tot de meeste producten op de markt, gebruikt Beyuna geen ingrediënten waarvan de DNA-structuur genetisch gemodificeerd is.